Tags Posts tagged with "përleshje mes banorëve dhe policisë te Bregu i Lumit në Tiranë"

Tag: përleshje mes banorëve dhe policisë te Bregu i Lumit në Tiranë

Kundërshtojnë prishjen e banesave, përleshje mes banorëve dhe policisë te Bregu...

Disa banorë të Bregut të Lumit në Tiranë janë duke u përplasur me policinë. Mësohet se banorët kundërshtojnë prishjen e shtëpive të tyre, të cilat...