Tags Posts tagged with "Përjashtimi i Bregut dhe Selamit nga PD? Ja përgjigja e deputetit"

Tag: Përjashtimi i Bregut dhe Selamit nga PD? Ja përgjigja e deputetit

Përjashtimi i Bregut dhe Selamit nga PD? Ja përgjigja e deputetit

Deputeti i qarkut të Dibrës, Roland Keta, thotë ka rezerva për organizimin në Partinë Demokratike, por beson se humbja në zgjedhjet në Dibër nuk...