Tags Posts tagged with "PERJASHTIM"

Tag: PERJASHTIM

Përjashtimi i Bregut dhe Selamit nga PD? Ja përgjigja e deputetit

Deputeti i qarkut të Dibrës, Roland Keta, thotë ka rezerva për organizimin në Partinë Demokratike, por beson se humbja në zgjedhjet në Dibër nuk...