Tags Posts tagged with "Përgjaken rrugët e Gjermanisë"

Tag: Përgjaken rrugët e Gjermanisë

Përgjaken rrugët e Gjermanisë, ekzekutohet shqiptari, më vonë plagoset i vëllai...

Një ngjarje e rëndë ka tronditur dje pasdite Gjermaninë.   Fillimisht, u raportua në media se bëhej fjalë për një luftë ‘bandash’ mes kosovarëve dhe serbëve,...