Tags Posts tagged with "Për vajzat e bisturisë dhe ato “të thjeshta”/ Nga Manjola Arizaj Zeka"

Tag: Për vajzat e bisturisë dhe ato “të thjeshta”/ Nga Manjola Arizaj Zeka

Për vajzat e bisturisë dhe ato “të thjeshta”/ Nga Manjola Arizaj...

Kisha vendosur të mos reagoja, as paragjykoja më tipin e bullizmit në rrugë. Madje ndonjëherë edhe i justifikoja “ngacmueset”; vajza të reja, ndoshta edhe...