Tags Posts tagged with "Pedagogët dhe Ermal Meta! Nga Arian Galdini"

Tag: Pedagogët dhe Ermal Meta! Nga Arian Galdini

Teatri, Pedagogët dhe Ermal Meta! Nga Arian Galdini

Më kujtohet sesi në fillimin e viteve '90 ne të rinjtë e asaj kohe çmendeshim pas Jim Morrisonit dhe Nirvanave, etj, por nuk bënim...