Tags Posts tagged with "PDIU"

Tag: PDIU

PDIU, tubim elektoral me gratë në Elbasan

Forcimi i rolit të gruas dhe më shumë mbështetje nëpërmjet punësimit e politikave favorizuese, ishin disa nga premtimet që kandidatët e Partisë Drejtësi Integrim...