Tags Posts tagged with "PDIU takim në Sarandë"

Tag: PDIU takim në Sarandë

PDIU takim në Sarandë, Konispol dhe Delvinë

Në 4 vitet e ardhshme ne jo vetëm do të flasim për Çamërinë, por do ta zgjidhim juridikisht, do të detyrojmë qeverinë shqiptare që...