Tags Posts tagged with "pasuri kombëtare/ Nga Albert Habazaj"

Tag: pasuri kombëtare/ Nga Albert Habazaj

Trashëgimia kulturore e Lefter Çipës, pasuri kombëtare/ Nga Albert Habazaj

Parafjalë Lefter Çipa është ndër etnofolkloristët më të shquar të trashëgimisë kulturore, ndër poetët më interesantë e poet atipik, me botën dhe profilin e tij,...