Tags Posts tagged with "Pas 7 vitesh merr propozimin që çdo vajzë ëndërron; Ylli i serialit “Rejan” surprizon të dashurën dhe planifikon dasmën"

Tag: Pas 7 vitesh merr propozimin që çdo vajzë ëndërron; Ylli i serialit “Rejan” surprizon të dashurën dhe planifikon dasmën

Pas 7 vitesh merr propozimin që çdo vajzë ëndërron; Ylli i...

Seriali televiziv “Rejan” mban aktualisht rekordin për shikueshmëri absolute dhe për numrin më të madh të klikimeve. Pushteti dhe ndikimi i madh i traditave...