Tags Posts tagged with "Pas 17 vjetësh publikohet një video e patreguar më parë e shembjes së Kullave Binjake"

Tag: Pas 17 vjetësh publikohet një video e patreguar më parë e shembjes së Kullave Binjake

Pas 17 vjetësh publikohet një video e patreguar më parë e...

Sirenat që dëgjohen në sfond dhe pamje pothuajse surreale, më pas ulërimat e burrave dhe grave që dalin nga pluhuri i rrënojave si fantazma....