Tags Posts tagged with "“Parlamenti shqiptar"

Tag: “Parlamenti shqiptar

“Parlamenti shqiptar, si një stadium me tifozë të këqij”: Artikulli denigrues...

“Anatomia e një momenti: protesta e opozitës ndërpret punimet dhe mbush sallën e parlamentit me gaz. Në Shqipëri Parlamenti transformohet në një stadium”. Ky...