Tags Posts tagged with "Paola Qibini: Nga “Piter Pani” në “Miss Globe”"

Tag: Paola Qibini: Nga “Piter Pani” në “Miss Globe”

Paola Qibini: Nga “Piter Pani” në “Miss Globe”, unë jam një...

Paola s’ka mbushur ende pesë vjeçe, por është fëmija më e famshme në Shqipëri për momentin, dhe pse ende si ka mbushur pesë vjeçe...