Tags Posts tagged with "pamje të pabesueshme – VIDEO"

Tag: pamje të pabesueshme – VIDEO

48 orë në luftë me flaket, pamje të pabesueshme – VIDEO

Pamje të pabesueshme të filmuara nga një dron tregojnë zjarrfikësit që luftojnë me një zjarr të madh që përfshiu një depo dhe u dogj...