Tags Posts tagged with "Pak filozofi në reformën në Drejtësi ! Nga Flutura Tota"

Tag: Pak filozofi në reformën në Drejtësi ! Nga Flutura Tota

Pak filozofi në reformën në Drejtësi ! Nga Flutura Tota

Pedagogët e Jurisprudencës, kandidatë për në trupën e këshillave për vettingun nuk njohin prokurorët dhe gjykatësit. Një filozof në jurinë përzgjedhëse tronditet nga përgjigjet...