Tags Posts tagged with "“Paganini shkodran” që e ka fiksim dhe Putini: Ja si garon me të mëdhenjtë e botës në Shangai"

Tag: “Paganini shkodran” që e ka fiksim dhe Putini: Ja si garon me të mëdhenjtë e botës në Shangai

Elvin Hoxha, “Paganini shkodran” që e ka fiksim dhe Putini: Ja...

Ai shfaqet vite pas famës së treshes shqiptare: Arben Spahiu, Klodiana Skënderi (një dyshe dibrane kjo), e Tedi Papavrami. Ishin dikur këta emra me...