Tags Posts tagged with "pa drita dhe ilaçe. 70-vjeçarja jeton me lëmoshën e fqinjëve"

Tag: pa drita dhe ilaçe. 70-vjeçarja jeton me lëmoshën e fqinjëve

E vetme, pa drita dhe ilaçe. 70-vjeçarja jeton me lëmoshën e...

Valdete Thoma jeton në lagjen “1 Maji” në Vlorë. Vuan nga një sëmundje e rëndë dhe pensioni i invaliditetit prej 14 mijë lekësh nuk...