Tags Posts tagged with "pa bisturi; ky truk për buzë të plota funksionon për mrekulli"

Tag: pa bisturi; ky truk për buzë të plota funksionon për mrekulli

Pa filler, pa bisturi; ky truk për buzë të plota funksionon...

Ëndrra  e atyre me buzë të holla është pikërisht rritja e volumit të tyre dhe një gojë e stilit Kim Kardashian. Kjo prirje ka...