Tags Posts tagged with "OSHEE njofton zonat dhe oraret e ndërprerjes"

Tag: OSHEE njofton zonat dhe oraret e ndërprerjes

Nesër dhe pasnesër mungesë të energjisë elektrike, OSHEE njofton zonat dhe...

Disa zona në kryeqytet do të kenë mungesë të energjisë elektrike për disa orë, nesër dhe pasnesër, 4-5 tetor. Sipas OSHEE, stakimi i energjisë...