Tags Posts tagged with "OSBE: Ku janë dënimet e të korruptuarve?"

Tag: OSBE: Ku janë dënimet e të korruptuarve?

OSBE: Ku janë dënimet e të korruptuarve?

OSBE vlerësoi sot se korrupsioni është një problem serioz për Shqipërinë dhe investimet e huaja, ndaj në Tiranë duhet bërë shumë më tepër për...