Tags Posts tagged with "organizatorët do të përballen me ligjin”"

Tag: organizatorët do të përballen me ligjin”

“Nuk kemi njoftim për protestë, organizatorët do të përballen me ligjin”,...

Policia e Shtetit ka reaguar lidhur me protestën e paralajmëruar per neser nga opozita me ate qe eshte cilesuar si mosbindje civile dhe qe...