Tags Posts tagged with "OFL në ndjekje të të ‘fortëve’"

Tag: OFL në ndjekje të të ‘fortëve’

OFL në ndjekje të të ‘fortëve’, goditet Suel Celaj në Elbasan

Njoftimi i Policise: Në vijim të operacionit Forca e Ligjit, dhe në kuadër të zbatimit të Ligjit Special për masat pasurore ndaj individëve të dënuar...