Tags Posts tagged with "nw Irak shpallet gjendja e shtetrrethimit"

Tag: nw Irak shpallet gjendja e shtetrrethimit

Pas protestave të përgjakshme, nw Irak shpallet gjendja e shtetrrethimit

Kryeqyteti i Irakut, Bagdadi është në gjendje të shtetrrethimit, pas dy ditëve të përleshjeve në mes të protestuesve kundër qeverisë dhe forcave të sigurisë. Kufizimet...