Tags Posts tagged with "“Nuk ka më lojëra me kufijtë në Ballkan”"

Tag: “Nuk ka më lojëra me kufijtë në Ballkan”

“Nuk ka më lojëra me kufijtë në Ballkan”

Prania amerikane dhe interesi i SHBA në Ballkan mbetet i fortë dhe Uashingtoni nuk ka ndryshuar politikën për rajonin tha në një intervistë për...