Tags Posts tagged with "nuk flet dhe nuk takon askënd (video)"

Tag: nuk flet dhe nuk takon askënd (video)

Masakra e Selenicës/ Ridvani i tmerrshëm i izoluar në qeli, nuk...

Ridvan Zykaj, njeriu që vrau tetë kushërinjtë tij në Resulaj të Selenicës, ndodhet i vetëm në qelinë e paraburgimit në Vlorë. Kanë kaluar 20...