Tags Posts tagged with "Nobeli në Letërsi/ Shpallen fituesit"

Tag: Nobeli në Letërsi/ Shpallen fituesit

Nobeli në Letërsi/ Shpallen fituesit, ja dy autorët që morën çmimin

  Çmimim Nobel të Letërsisë e kane marre dy autore. Shkrimtarja polake Olga Tokarczuk ka marre cmimin Nobel per vitin 2018 dhe shkrimtari austriak Peter...