Tags Posts tagged with "Njihuni me shtetin ku ndalohet promovimi dhe festimi i Shën Valentinit"

Tag: Njihuni me shtetin ku ndalohet promovimi dhe festimi i Shën Valentinit

Njihuni me shtetin ku ndalohet promovimi dhe festimi i Shën Valentinit

Rregullatori i mediave në Pakistan, ka paralajmëruar kanalet televizive dhe stacionet e radios të përmbahen nga promovimi i festës së Shën Valentimit, një vit...