Tags Posts tagged with "“Njerëzinë mirësinë dhe urtësinë i dua shumë”/ Nga Marjana Bulku- New York"

Tag: “Njerëzinë mirësinë dhe urtësinë i dua shumë”/ Nga Marjana Bulku- New York

“Njerëzinë mirësinë dhe urtësinë i dua shumë”/ Nga Marjana Bulku- New...

Televizioni Kultura Shqiptare ne Nju Jork kulmoi ne kete vit te 20-të të tij me nje gala ku fjalen e kishin artistet te cilët...