Tags Posts tagged with "njëra dërgohet në spital"

Tag: njëra dërgohet në spital

Zjarr në shtëpinë e studenteve, njëra dërgohet në spital

Flakët e zjarrit kanë përfshirë katin e tretë të një pallati në Shkodër. Mësohet se në banesë jetonin disa studente dhe njëra prej tyre është...