Tags Posts tagged with "NJË UDHËRRËFYES I KUJTESËS HISTORIKE"

Tag: NJË UDHËRRËFYES I KUJTESËS HISTORIKE

NJË UDHËRRËFYES I KUJTESËS HISTORIKE, TRAKTAT I SHTETIT KOMB DHE SHQIPËRISË...

Pasi lexova librin “Shteti Komb, Domosdoshmëri Historike” dhe vendosa të shkruaj parathënien, që në fillim krijova idenë e trajtimit të librit dhe autorit të...