Tags Posts tagged with "një piramidë që “dogji” shqiptarët"

Tag: një piramidë që “dogji” shqiptarët

Kanabisi, një piramidë që “dogji” shqiptarët

Nga Mero Baze Ka një zell të tepruar të raportohet se këtë vit nuk është mbjellur thuajse fare kanabis në gjithë Shqipërinë dhe po paraqitet...