Tags Posts tagged with "një lum artificial më gjarpërinj dhe krokodila"

Tag: një lum artificial më gjarpërinj dhe krokodila

Trump vendos të ndërtojë në kufirin meksikan, një lum artificial më...

Presidenti Trump gjatë një mbledhjeje me këshilltarët e tij për të diskutuar mendime të ndryshme përsa i përket kufirit meksikan, ka dhënë disa ide...