Tags Posts tagged with "një konsullatë e përmasave europiane që i rrit vlerat dhe prestigjin Shqipërisë"

Tag: një konsullatë e përmasave europiane që i rrit vlerat dhe prestigjin Shqipërisë

Milano, një konsullatë e përmasave europiane

Në inagurimin e Selisë së re të Konsullatës Shqiptare në Milano, mes shumë personave të ftuar dhe autoriteteve shqiptare dhe Italiane, mori pjesë edhe...