Tags Posts tagged with "Një gazetar i mirë duhet t’i “bëjë duart pis”/ Nga Nga David Randall*"

Tag: Një gazetar i mirë duhet t’i “bëjë duart pis”/ Nga Nga David Randall*

Një gazetar i mirë duhet t’i “bëjë duart pis”/ Nga Nga...

Supozoj që pjesa më e madhe prej nesh nuk pret të arrijë suksese të mëdha në fillimin e karrierës së vet, dhe mendon se...