Tags Posts tagged with "një dritare për zërin e emigrantëve"

Tag: një dritare për zërin e emigrantëve

Themelohet shoqata “Shqipëria e Re”, një dritare për zërin e emigrantëve

Themelohet shoqata “Shqipëria e Re”, në Cremona dhe provinca në Itali. Pas iniciativës së një grupi shqiptarësh, të cilët janë shumë aktiv për çështjen...