Tags Posts tagged with "Një bashkëshort dhe baba ideal si Robert Berisha"

Tag: Një bashkëshort dhe baba ideal si Robert Berisha

Një bashkëshort dhe baba ideal si Robert Berisha

Nora Istrefi dhe Robert Berisha janë ndër çiftet më të dashura të showbiz-it shqiptar. Gjithmonë kur flitet për jetën e tyre në çift ka...