Tags Posts tagged with "nis “Operacioni Kutia”"

Tag: nis “Operacioni Kutia”

Video/ Fëmijët e Tiranës dhurata për moshatarët e tyre në zonat...

  Dhuratat për Festat e fundvitit nuk do të mungojnë as për fëmijët e prekur nga tërmeti në zonat Durrës, Thumanë dhe Krujë. Kryetari i...