Tags Posts tagged with "nipi vret gjyshin dhe e inskenon ngjarjen si grabitje"

Tag: nipi vret gjyshin dhe e inskenon ngjarjen si grabitje

Vlorë, nipi vret gjyshin dhe e inskenon ngjarjen si grabitje

Mbrëmjen e 27 shkurtit u raportua se pas një grabitjeje në shtëpinë e tij, një 69-vjeçar në qytetin e Vlorës ishte paraqitur në spital...