Tags Posts tagged with "Ngjit shkëmb mbi 500 m në kohë rekord … pa një litar sigurie"

Tag: Ngjit shkëmb mbi 500 m në kohë rekord … pa një litar sigurie

Ngjit shkëmb mbi 500 m në kohë rekord … pa një...

Një ngjitje e zakonshme në një shkëmb të lartë me nivel të lartë sigurie është më se i zakontë dhe po ashtu edhe e...