Tags Posts tagged with "Ngjarjet e fundit kriminale"

Tag: Ngjarjet e fundit kriminale

Ngjarjet e fundit kriminale, Xhafaj mbledh drejtuesit e policisë dhe paralajmëron...

Ngjarjet e fundit kriminale në vend, ka bërë që ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj të mbledhë drejtuesit e lartë të policisë. Referuar dy ngjarjeve...