Tags Posts tagged with "nga sot punime në këto AKSE RRUGORE"

Tag: nga sot punime në këto AKSE RRUGORE

ARRSH jep njoftimin e rëndësishëm, nga sot punime në këto AKSE...

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor informojnë median dhe opinionin publik se duke nisur nga dita e Hënë (datë 10 Shtator 2018),...