Tags Posts tagged with "nga Leonardo Da Vinçi tek Eva Peron"

Tag: nga Leonardo Da Vinçi tek Eva Peron

Lindën jashtë martese, por lanë gjurmë në histori, nga Leonardo Da...

Nga Carly Silver   Pavarësisht këshillave të klerit ndaj mbretërve dhe përfaqësuesve të aristokracisë, për të qenë seksualisht të përmbajtur dhe besnikë në martesat e tyre,...