Tags Posts tagged with "Nga Anila Kadija/ Qipro një copë parajse.."

Tag: Nga Anila Kadija/ Qipro një copë parajse..

Nga Anila Kadija/ Qipro një copë parajse..

Histori, vende, kultura të ndryshme, dhe foto ekskluzive për “vizion.com.al” nga nga reporterja Anila Kadija Sot dita e fundit… Kështu shkruaj në ditarin tim të...