Tags Posts tagged with "Nesër do të shkoni në plazh? Ja temperaturat"

Tag: Nesër do të shkoni në plazh? Ja temperaturat

Nesër do të shkoni në plazh? Ja temperaturat

Parashikimi i motit, me sa duket, ndryshon edhe varësisht aplikacioneve, telefonave dhe humorit të meteorologëve. Për shembull, parashikimet për të dielën, në orët e...