Tags Posts tagged with "nëna “ribashkohet” me vajzën 7-vjeçare katër vite pas vdekjes përmes realitetit virtual: Nuk kam më dhimbje"

Tag: nëna “ribashkohet” me vajzën 7-vjeçare katër vite pas vdekjes përmes realitetit virtual: Nuk kam më dhimbje

“A më mendon mua?”- Lot dhe mall, nëna “ribashkohet” me vajzën...

Realiteti virtual ka bërë të mundur “ringjalljen” e të vdekurve që të takohen me familjarët e tyre të pikëlluar. Dhe një emision korean përdori...