Tags Posts tagged with "në të kundërt do ishim shuar’! shkodranët tregojnë si mbijetuan tërmetit të ’79"

Tag: në të kundërt do ishim shuar’! shkodranët tregojnë si mbijetuan tërmetit të ’79

‘Te ne ndodhi ditën, në të kundërt do ishim shuar’! shkodranët...

Tërmeti i vitit 1979, i rënë në Shkodër, shkaktoi një bilanc tragjik me 35 viktima, 176 të plagosur, 1730 shtëpi banimi të rrafshuara dhe...