Tags Posts tagged with "Ne paganët dhe historia e fshatit me emrin:”Qishbardhë”/ Nga Gëzim Llojdia"

Tag: Ne paganët dhe historia e fshatit me emrin:”Qishbardhë”/ Nga Gëzim Llojdia

Ne paganët dhe historia e fshatit me emrin:”Qishbardhë”/ Nga Gëzim Llojdia

1. Aty ka shekuj të tërë gati,nga mesjeta që nuk dëgjohet më kambana. Dhe ndërsa pyet:përse kambana nuk dëgjohen në fshatë? Gati e thjeshtë përgjigja....