Tags Posts tagged with "“Ne” nga shtëpia botuese Toena"

Tag: “Ne” nga shtëpia botuese Toena

Kohët e fundit ka dalë në qarkullim libri Besart Varfit, “Ne”...

Libri është shkruar në formën e një  novele poetike, një ditar, ku ndërthurren jetët dhe ndjenjat e tre personazheve, në dramën kohore të fundit...