Tags Posts tagged with "Në muajin e fundit të shtatzënisë: Olta Xhaçka fotografohet me barkun e rrumbullakosur"

Tag: Në muajin e fundit të shtatzënisë: Olta Xhaçka fotografohet me barkun e rrumbullakosur

Në muajin e fundit të shtatzënisë: Olta Xhaçka fotografohet me barkun...

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka është në pritje të ëmbël dhe së shpejti ajo e bashkëshorti Artan do bëhen prindër për herë të dytë. Olta...