Tags Posts tagged with "në mbështetje të një kauze të drejtë dhe legjitime"

Tag: në mbështetje të një kauze të drejtë dhe legjitime

Profil/ Ervin Dine, paqëruajtësi nën siglën e APD, në mbështetje të...

Nga Klodiana Hilaj Në kuadrin e zgjedhjeve parlamentare 2017, një emër i spikatur për deputet në qarkun e Fierit është pikërisht Ervin Dine, i...